Rüyada büyük abdestine basmak

Rüyada büyük abdestine basmak büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, daha sonra mutlu bir birlikteliğe yol alacağına, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına delalet eder.

Rüyada büyük abdestine basmak gördüyseniz:

  • Kontrolün her zaman elinizde olmasını istersiniz.

Rüyada büyük abdeste basmak çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine alamet eder.

Rüyada büyük abdestine basmak rızkının genişleyeceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada iç çamaşırına büyük abdest yapmak zorlukların baş göstereceğine, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına işaret eder.

Rüyada çamaşırına büyük abdest yapmak şeref ve haysiyetin artacağına, ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine delalet etmektedir.

Rüyada banyoda büyük abdest yapmak ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, insanlarla tartışacağına inanılır.

Rüyada büyük abdesti ellemek malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük abdestini yapmak ve görmek başarılarının ses getirmesi sayesinde çok büyük kişilerden iş teklifi alacağına, eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına inanılır.

Rüyada büyük abdesti yapmak rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına, kimseyle konuşmaz olacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments