Rüyada altın gözlük görmek

Rüyada altın gözlük görmek ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına, allah’ın sevgisini kazanacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine, rahatlığa erileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada altın gözlük gördüyseniz:

  • Ertelemekte fayda var.

Rüyada altın gözlük görmek mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine işaret eder.

Rüyada altın gözlük takmak kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine delalettir.

Rüyada gözlüklü bebek görmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, illet hastalıklara tutulmayacağına delalet eder.

Rüyada gözlük değiştirmek kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına ve uzun sürecek bir çalışma dönemine girileceğine, yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına işarettir.

Rüyada gözlük alıp takmak işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına, tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada gözlüklü insan görmek geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve kendisini başarılı işlerde bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilinin gözlük taktığını görmek çevresindekilere her zaman büyük yardımlarda bulunacağına, ticarette zarar edeceğine rivayet eder.

Rüyada mavi gözlük görmek dünya malı edineceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments