Rüyada büyük çiş yapmak

Rüyada büyük çiş yapmak alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, rahatının her zaman yerinde olacağına, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine ve çok daha büyük bir çaba göstererek kariyer planında basamakları hızlı bir şekilde tırmanacağına, evinden bereketin hiç eksik olmayacağına, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, başarıya ve amaçlarına çok yaklaşacağına, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına delalet eder.

Rüyada büyük çiş yapmak gördüyseniz:

  • Evinizi değiştirebilirsiniz veya bazı ilişkileriniz sizi şaşırtabilir.

Rüyada altına büyük çişini yapmak yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine işarettir.

Rüyada büyük çiş yapmak sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine, o masumların bedduasını alacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük çişini yaptığını görmek hedeflerine yürürken kendisinden emin şekilde hareket edeceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük çiş yaptığını görmek zahmeti işlerin kolaylaşacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada çiş ve kaka yapmak zorlukların artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine delalet eder.

Rüyada evin ortasına çiş yapmak bol kazanç elde edileceğine, insanların hayır dualarının alınacağına, çok sevinçli olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada uzun uzun çiş yapmak kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sokağa çiş yapmak kasasının da gittikçe ağırlaşacağına, güzel günler geçireceğine yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments