Rüyada büyük çiş yaptığını görmek

Rüyada büyük çiş yaptığını görmek başarılı işlere imza atılacağına, ailesini hem gururlandıracağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, hayatının da zorlaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, sorunlarının yakın bir zamanda allah’ın izni ile son bulacağına, imkânsızlıkların içinde çok emek vererek yeni imkânlar yaratılacağına, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine ve hayli zamandan beri görüşülmemiş olan bir kişi ile yakın bir zaman içinde görüşüleceğine, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük çiş yaptığını gördüyseniz:

  • yanlız dikkatli olun size oldukça ağır bir görev yüklemek isteniyor.

Rüyada büyük çişini yaptığını görmek ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, aile içinden destek görecek olan rüya sahibinin bir müddet daha kendisini toparlamakta güçlük çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada altına büyük çişini yapmak onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine, iş yaptığı kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada büyük çiş yapmak alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, çıkılan yolda allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına inanılır.

Rüyada büyük çiş yaptığını görmek çocuk sahibi olunacağına, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine alamet eder.

Rüyada kızının çiş yaptığını görmek kusursuz bir yaşama kavuşacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşini çiş yaparken görmek korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada odaya çiş yapmak kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına alamet eder.

Rüyada üzerine çiş yaptığını görmek özel hayatında sessizleşeceğine, iyi kısmetleri olacağına inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments