Rüyada büyük dolunay görmek

Rüyada büyük dolunay görmek gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine ve sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına, mutluluktan ve heyecandan ne yapacağını şaşıracağına, acılarını dindireceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada büyük dolunay gördüyseniz:

  • Sizi çekemeyen kimseler, aleyhinizde olmadık şeyler söyleyebilirler.

Rüyada büyük dolunay görmek işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına ve inzivaya çekileceğine işarettir.

Rüyada çok büyük dolunay görmek güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına işaret eder.

Rüyada iki tane dolunay görmek hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına işarettir.

Rüyada gündüz vakti dolunay görmek alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ekmeğinin çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada dolunaya bakmak yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dolunayın yandığını görmek daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, zorlu bir dönem geçirileceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iki dolunay görmek uzun sürecek bir kırgınlık yaşanacağına, borçların hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada hilal ve dolunay görmek içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments