Rüyada büyük idrar görmek

Rüyada büyük idrar görmek keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, doğa, yaşam, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine, işinde verimsiz olacağına, etrafında dönen uğursuzluğun ortadan kalkacağına, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, mutlu bir evliliğe işaret etmektedir.

Rüyada büyük idrar gördüyseniz:

  • Maddi açıdan harcamalarınızın artabileceği bir süreçtesiniz.

Rüyada büyük idrar görmek aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine işaret eder.

Rüyada büyük idrarını yapmak allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, dünyanın tüm güzelliklerini tatma, görme ve alma şansına sahip olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada idrarını siyah görmek hayli sağlam başarılara imza atacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, her zaman el üstünde tutulacağına alamet eder.

Rüyada bir başkasının idrar yaptığını görmek çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel ve mutlu günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada idrarı temizlemek maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sıkıntıların ve sorunların çözümü için bir kişiden yüklü miktarda borç para alınacağına, yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına inanılır.

Rüyada idrara basmak doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına, hayattan yana yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada üzerine idrar sıçramak onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bu işle birlikte çok daha fazla şey öğreneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına işarettir.

Rüyada idrarla yıkanmak aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments