Rüyada büyük idrarını yapmak

Rüyada büyük idrarını yapmak işinden ve parasından olacağına, bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin geleceğine, kazancının da artacağına, insanlara kötülük eden imansız bir kişinin alt edilmesine, edilen duaların allah katında karşılığını bulacağına, buradan kazanılacak paralar ile girilecek işlerde başarılı olunacağına, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına rivayet eder.

Rüyada büyük idrarını yapmak gördüyseniz:

  • Geçmişi hatırlamanız aynı hataları tekrarlamanızı engelleyebilir.

Rüyada büyük idrarını yapmak sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine ve bu sayede çevresinin de hep kalabalık olacağına yorulur.

Rüyada büyük idrar görmek eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, duyduğu endişenin iki kat artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sarı idrar yapmak bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına işarettir.

Rüyada mezara idrar yapmak elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine yorulur.

Rüyada koyu renk idrar yapmak işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sokağa idrar yapmak hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine delalettir.

Rüyada banyoya idrar yapmak hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına yorulmaktadır.

Rüyada poşete idrar yapmak sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments