Rüyada büyük pencere görmek

Rüyada büyük pencere görmek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına, erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyük pencere gördüyseniz:

  • Yaptığınız işlerle kendinizden söz ettirmesini biliyorsunuz.

Rüyada büyük pencere görmek rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına inanılır.

Rüyada büyük pencereli ev görmek berekete ve bolluğa kavuşulacağına, büyük zararlardan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada büyük bir pencere görmek çok mutlu bir yuva kurulacağına, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, kendisini geliştireceğine işarettir.

Rüyada büyük cam pencere görmek işlerinin bollaşacağına, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına delalet eder.

Rüyada perdeli pencere görmek ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, dualarından hayır görmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada pencere süslemek hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına, sıkıntıların, dertlerin ve zorlukların da biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada pencere kırmak genç, deneyimsiz kişilere her zaman fikir olarak destekte bulunup, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada pencereden kar yağdığını izlemek dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına, rüyayı gören kişinin rahat ve güzel günlere kavuşacağına inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments