Rüyada büyük yara görmek

Rüyada büyük yara görmek kendisi için en uygun kararları vereceğine ve allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, hayatının kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına, kişinin altından kalkamayacağı sorunlar yaşamayacağına, bir düşmanın kötü haberini almaya, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine tabir olunur.

Rüyada büyük yara gördüyseniz:

  • Bir kavga ya da anlaşmazlıkta size yardımcı olan veya sizden yana olan bir erkek sayesinde kazanacaksınız.

Rüyada büyük yaralar görmek büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine delalet eder.

Rüyada yüzünde büyük yaralar görmek güzel, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına delalet eder.

Rüyada büyük yara görmek çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada bacakta büyük yara görmek çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kafada büyük yara görmek kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına, verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine delalet eder.

Rüyada omzundan yaralanmak eşlerin muhabbetinin artacağına, yeni bir sosyal hayata adım atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sol elinde yara görmek hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına inanılır.

Rüyada göbekte yara görmek yarınlarına inanacağına, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments