Rüyada buza basmak

Rüyada buza basmak atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, endişe ettiği işlerin son bulacağına, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, rüyayı gören kişinin rahat ve güzel günlere kavuşacağına, şansının ve kısmetinin de açılacağına, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada buza basmak gördüyseniz:

  • Yeni tanıştığınız kimselerden bazı zararlar görebilirsiniz.

Rüyada buza basmak kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına işaret eder.

Rüyada başkasının evini su basmak aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kendisini çok rahatsız hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yemeğe basmak yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine yorulur.

Rüyada tuza basmak işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, hayatının kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine delalettir.

Rüyada cam kırıklarının üzerine basmak çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına işarettir.

Rüyada mutfağı su basmak telafisi mümkün olmayan hatalar yapılacağına, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada kana basmak güzel işler yapacağına, önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada timsaha basmak borçların kısa sürede kapanacağına, islami olarak da allah katında sevilen ve sevapları çok olan bir kul olunacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments