Rüyada ciğerini elinde görmek

Rüyada ciğerini elinde görmek fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine ve aile hayatında çok güzel günler yaşanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına, maddi ve manevi olarak çok daha güçlü bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ciğerini elinde gördüyseniz:

  • Eskiden birlikte çalıştığınız kişilerden bilgi toplayabilirsiniz.

Rüyada ciğerini elinde görmek tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına işaret etmektedir.

Rüyada çiğ ciğer yediğini görmek eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, büyük adımlar atacağına işarettir.

Rüyada ciğer doğradığını görmek başarısının çoğalacağına, daha fazla para kazanacağına delalet eder.

Rüyada kediye ciğer vermek neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, çok daha mutlu olunacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine tabir olunur.

Rüyada kuzu ciğeri yemek bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, kolaylık sağlayacağına işaret eder.

Rüyada kendi ciğerini görmek zihninin gereksiz ve anlamsız fikirlerden arınacağına, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına yorulur.

Rüyada ciğer kestiğini görmek bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada hayvan ciğeri görmek bir dahaki sefer böyle kişiler ile karşılaştığında daha dikkatli davranacağına, hiçbir zaman alım ve ödeme zorluğuna düşmeyeceğine işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments