Rüyada çilli horoz görmek

Rüyada çilli horoz görmek ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine, oturmuş karakteri ve anlayışa sahip olmasıyla aile hayatını kolaylaştıracağına, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına delalettir.

Rüyada çilli horoz gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyette olursanız olun, maddi konulardaki beklentilerinizin sizi hayal kırıklığına uğratması olasıdır.

Rüyada çilli horoz görmek hayatındaki rahatlığın artacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, konuşmaz olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çilli erkek görmek kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzünde çil olduğunu görmek çok iyi mevkilere geleceğine, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının yüzünde çil görmek kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına delalettir.

Rüyada kendi yüzünde çil görmek sadaka ya da zekat vereceğine, para ve makam sahibi olacağına delalettir.

Rüyada çil yılan görmek yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına yorulmaktadır.

Rüyada sırtında çil görmek sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada çilli yılan görmek ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments