Rüyada cima görmek

Rüyada cima görmek hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, herkesin önünde olacağına, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, kendine olan inancı sayesinde de hiçbir zaman karamsarlığa, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine delalettir.

Rüyada cima gördüyseniz:

  • Gerçekleri olduğu gibi kabul etmek siz dahil, herkese daha iyi gelebilir.

Rüyada ölmüş biriyle cima etmek külfeti olan, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına rivayet eder.

Rüyada ölüyle cima etmek işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine tabir olunur.

Rüyada cima olmak attığı yanlış adımlar nedeniyle bir takım borç altına imza atacağına, her attığı adımı paraya çevireceğine tabir olunur.

Rüyada cima edenleri görmek çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük bolluk ve berekete vesile olacağına inanılır.

Rüyada bir erkekle cima etmek kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, çocuklarının masraflarını karşılamakta zorluk çekmeyen rüya sahibinin kendi zevkleri için de para ayırabileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kadın kadına cima etmek çocuklar gibi mutlu olacağına, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasını cima ederken görmek rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine inanılır.

Rüyada cima görmek sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments