Rüyada cine dokunmak

Rüyada cine dokunmak kardeşlerin birbirlerine destek vermeleri sayesinde işlerin yoluna gireceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına, fakir fukaraya yardım edileceğine ve bu sayede bol bol hayır duası alınacağına, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına alamet eder.

Rüyada cine dokunmak gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun ev ya da eşinizle ilgili bir konuda yanlış bir karar vererek zor durumda kalabilirsiniz.

Rüyada cine dokunmak çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına ve büyük bir çalışmaya girerek çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına inanılır.

Rüyada cinin dokunduğunu görmek maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, onlar için çabalayacağına ve kendini onlara feda edeceğine delalettir.

Rüyada yılana dokunmak sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına inanılır.

Rüyada toprağa dokunmak işinde herkesten bir adım önde olacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine işaret eder.

Rüyada ölü birine dokunmak çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına, zarar etme riskini en aza indireceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiye dokunmak artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine delalet eder.

Rüyada kalçaya dokunmak kısa sürede kurulu bir düzen sağlayacağına, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada kurana dokunmak büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına, yeni bir iş olanağı yakalamaya alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments