Rüyada çiş ellemek

Rüyada çiş ellemek yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına, bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iflas edeceğine, sorunların kısa zamanda temizleneceğine, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gönlünün ferahlayacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çiş ellemek gördüyseniz:

  • Son derece uyumlu işbirlikleri içindesiniz, uyumlu kombinasyonlar yapabilir, birbirine uyum sağlayamayan kişileri bir araya getirebilirsiniz.

Rüyada çiş ellemek bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine, yakın zaman içinde büyük maddi kazanç elde edileceğine delalettir.

Rüyada erkeğin organını ellemek güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine işaret eder.

Rüyada silah ellemek alınan kararlar sayesinde çok büyük zarara uğramaktan ve kötü durumlara düşmekten kurtulacağına, yeni işlere gireceğine yorulur.

Rüyada kadının göğsünü ellemek işveren koltuğunda oturacağına, onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada kadın memesine ellemek kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına tabir olunur.

Rüyada kadın bacağı ellemek işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, kalkınacağına ve zenginlik elde edeceğine işaret eder.

Rüyada köpek ellemek maddi sıkıntıların biteceğine, kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına işarettir.

Rüyada büyük abdest ellemek değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments