Rüyada civciv satın almak

Rüyada civciv satın almak gayrimenkul işine girileceğine, rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, berekete ve zenginliğe kavuşacağına, günlerinin güzelleşeceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, hayallerine kavuşacağına delalet eder.

Rüyada civciv satın almak gördüyseniz:

  • Tek başınıza uğraş vermek zorunda kalacağınız bir şeyle uğraşabilirsiniz.

Rüyada civciv satın almak iş hayatındaki başarılarının artacağına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına alamet eder.

Rüyada civciv satın aldığını görmek kazancın sürekli artacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada tavuğun civciv çıkardığını görmek hayata küseceğine, kardeşlerin birbirine destek vereceğine, bu destek sayesinde birçok değişim yaşanacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş civciv görmek çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına delalettir.

Rüyada civcivi ölmüş görmek kazancın allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına ve kurulacak olan bir ortaklıkla birlikte büyük bir zahmetten kurtuluşa erileceğine, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallere yakın bir zamanda kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada civciv büyütmek manevi olarak iyi bir psikolojiye gelineceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına yorulmaktadır.

Rüyada civciv hediye etmek büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine işaret eder.

Rüyada civciv resmi görmek eline büyük fırsatlar geçeceğine, baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments