Rüyada civciv satın aldığını görmek

Rüyada civciv satın aldığını görmek sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, dertlerin aşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada civciv satın aldığını gördüyseniz:

  • Parasal sıkıntılarınız kafanızı çok meşgul ediyor.

Rüyada civciv satın aldığını görmek yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada civciv satın almak kişinin hareketli yaşamından memnun kalacağına, işle ilgili çok doğru ve başarı getirecek kararlar alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada civciv aldığını görmek talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına, kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada cami satın aldığını görmek uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına yorulmaktadır.

Rüyada kıyafet satın aldığını görmek de elinin bollaşacağına, fırsatlarla, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin ev satın aldığını görmek isabetli adımlar atacağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzük satın aldığını görmek hayır getirecek bir konuda çalışacağına, göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına tabir olunur.

Rüyada incir satın aldığını görmek borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments