Rüyada civciv tüyü görmek

Rüyada civciv tüyü görmek maddi olarak güç kaybedeceğine, ortak edineceğine, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, kötü bir alışkanlığından kurtulacağına, duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada civciv tüyü gördüyseniz:

  • Kararınızı verdiğiniz an da, işlerin yolunda gitmesi için ne yapmanız gerektiğini biliyor olacaksınız.

Rüyada tüysüz civciv görmek sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, sorunlu başlayan bir işin yine sorunlu devam edeceğine ve parasal olarak büyük bir zarara yol açacağına rivayet eder.

Rüyada civciv tüyü görmek sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına işarettir.

Rüyada civciv ve kedi görmek hayatta büyük değişiklikler ve yenilikler yapılacağına, kişinin bir süre zorluk çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada civciv yakmak ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine rivayet eder.

Rüyada civciv sürüsü görmek çok zor zamanlar yaşayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, elindeki imkânları kullanarak girdiği bir işte çok sıkıntı çekeceğine rivayet eder.

Rüyada civcivlere su vermek zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada kırmızı civciv görmek mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine delalet eder.

Rüyada oyuncak civciv görmek kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments