Rüyada tüysüz civciv görmek

Rüyada tüysüz civciv görmek vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, bu sebeple çok büyük sıkıntılara gireceğine ve işlerini toparlamak için kendisini yıpratacağına, rızkın ve kısmetin artacağına, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, her durumda, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına tabir olunur.

Rüyada tüysüz civciv gördüyseniz:

  • Evle ilgili gelişmeler söz konusu veya yaşadığınız yerde keyifli veya konforu arttıran değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada civciv tüyü görmek bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, rüya sahibinin hayatından razı geleceğine alamet eder.

Rüyada tüysüz civciv görmek çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına inanılır.

Rüyada civciv ısırdığını görmek aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, kazancın yetmez olacağına alamet eder.

Rüyada civcivleriyle tavuk görmek harcamaların yoğunlaşmasıyla kişinin borçlarının da fazlalaşacağına, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına ve borçlarını ödeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada civcive su içirmek rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada civcivi eline almak maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına delalettir.

Rüyada civciv kaybetmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada civciv pisliği görmek kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments