Rüyada civcivi elinde görmek

Rüyada civcivi elinde görmek işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, talihin yüzlerine güleceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına, islami olarak da allah katında sevilen ve sevapları çok olan bir kul olunacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada civcivi elinde gördüyseniz:

  • Farklı farklı işaretler, çevrenizdeki kişilerin dileklerinizi yerine getirmesini zorlaştırıyor.

Rüyada elinde civciv görmek sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına yorulur.

Rüyada eline civciv almak kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine işaret eder.

Rüyada civcivi elinde görmek çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına, eşiyle arasına nifak sokulacağına yorulur.

Rüyada civciv eline almak bedenen ve ruhen dinleneceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, gelirinin azalacağına alamet eder.

Rüyada civcivi eline almak sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, güç alacağına inanılır.

Rüyada horoz tavuk civciv görmek işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada civciv yiyen kedi görmek iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada civcivden korkmak çok zengin ve mal mülk sahibi olacağına ve sıkıntı ve sorunlarını rahatça çözüme kavuşturacağına, her istediği şeyin gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments