Rüyada elinde civciv görmek

Rüyada elinde civciv görmek herkesin karşısında el pençe divan duracağına, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, mal ve para biriktireceğine, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, bu atılımların kendisini çok sıkıntılı durumlardan kurtaracağına ve büyük bir değişim geçireceği bir döneme gireceğine, hayatı neredeyse baştan aşağı değiştirecek bir konuda uzun uzun düşünerek karar verileceğine, endişelerin ve korkuların geçeceğine ve iş ile ilgili her gün yeni çalışmaların ortaya konacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına inanılır.

Rüyada elinde civciv gördüyseniz:

  • Duygusal konularda evli ya da beraberliği olan Boğalar ilişkilerinde apayrı bir canlıllık hissedebilirler.

Rüyada civciv eline almak her açıdan eski hayatından çok daha iyi bir duruma girip, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, herkesi kendisine hayran bırakacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada civcivi elinde görmek çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına, onlara çok bağlı olacağına delalet eder.

Rüyada eline civciv almak sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, çirkin bir iş yapmaya tabir olunur.

Rüyada elinde civciv görmek müjdeli haberler alınacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada civcivi eline almak işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına yorulur.

Rüyada yumurtanın içinde civciv görmek kendisi ile gururlanacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada siyah civcivler görmek lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, çektiği zorlukların biteceğine tabir olunur.

Rüyada civciv ve yumurtasını görmek borçların kısa zamanda ödeneceğine, ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments