Rüyada civcivin konuştuğunu görmek

Rüyada civcivin konuştuğunu görmek evindeki huzurun, anlayışın, sevginin, saygının ve iletişimin bozulacağına, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, bedeninin şifa bulacağına, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına, gözyaşına boğulacağına, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, büyük miktarlarda para kazanılacağına, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada civcivin konuştuğunu gördüyseniz:

  • Kadın arkadaşlarınızdan biri size dost gibi görünmekle birlikte arkanızdan kuyunuzu kazmaktadır.

Rüyada konuşan civciv görmek işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine, hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada civcivin konuştuğunu görmek yaşamının daha güzel hale geleceğine, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada yumurtlayan civciv görmek çok üst mevkilere yükseleceğine ve hayal ettiği şeylere daha kısa zamanda kavuşacağına, sıkıntıların ve zararların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına yorulur.

Rüyada kümeste civciv görmek aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada tuvalette civciv görmek kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada evin içinde civciv görmek alım gücünün zayıflamayacağına, düşmanlarınızdan herhangi birinin kötü haberini alacağınıza tabir olunur.

Rüyada kafeste civciv görmek geçineceğine, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine delalettir.

Rüyada birine civciv görmek eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine, hayırlı bir kalabalık oluşturacaklarına rüya sahibinin de o insan topluluğuna tabi olacağına alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments