Rüyada çocuğunu saklamak

Rüyada çocuğunu saklamak çok büyük ve anlamlı çalışmaların yakın bir zamanda gerçekleştirilerek çok büyük kazançlar elde edileceğine, spor yapmaya başlanılacağına, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, önünün kapanacağına, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, yeni insanlarla tanışacağına, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına işaret eder.

Rüyada çocuğunu saklamak gördüyseniz:

  • Evinizde konforu arttırabilecek değişiklikler yapabilir veya bazı kutlamalar için hazırlanabilirsiniz.

Rüyada çocuğunu saklamak kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine inanılır.

Rüyada sevdiğini saklamak işlerinin bu yüzden aksayacağına, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ekmek saklamak yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada içki saklamak işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine ve yollarına hayırlı kısmetlerin çıkacağına, ilerledikçe ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada bir şeyi sakladığını görmek sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine alamet eder.

Rüyada ölmüş birini saklamak maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine alamet eder.

Rüyada hazine saklamak kazaya ve belaya yakın olacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına delalet eder.

Rüyada salatalık saklamak kazancın yarı yarıya düşeceğine, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments