Rüyada dar asansör görmek

Rüyada dar asansör görmek sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, kişinin her işi severek yapacağına, işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada dar asansör gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızı bir seviye yukarı taşıyabileceğiniz seçeneklere sahipsiniz.

Rüyada dar asansör görmek zor günler geçirenlerin, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına yorulmaktadır.

Rüyada dar bir asansöre binmek büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada dar asansörde kalmak daha sonra karşısına çıkabilecek bir olay için çeşitli önlemler alacağına, dertlerinin artacağına rivayet eder.

Rüyada dar bir yerde yürümek işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada dar bir kapıdan geçmek eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine ve ondan sürekli yardım görüp, iyi anlaşacağına, kazancın daha da artacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada dar koridor görmek bundan da son derece mutlu olacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine, kendisini yıpratacağına yorulmaktadır.

Rüyada dar bir duvardan geçmek geçiminin güçleşeceğine ve borçlarının artacağına, geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine inanılır.

Rüyada dar ağacında olmak ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments