Rüyada dar koridor görmek

Rüyada dar koridor görmek onunla yeniden kavuşacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, karı koca olarak oturup sorunun ne olduğunu konuşacaklarına, bu sayede aralarındaki problemlerin çözüleceğine, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, aşkının da kalıcı olacağına, çok rahat bir nefes alacağına, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada dar koridor gördüyseniz:

  • Aşktaki üzüntülerinizi unutmanızda size destek olacak.

Rüyada dar koridor görmek sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına işarettir.

Rüyada okul koridoru görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, bu sayede çok mutlu olacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve hayırlı haberler alınacağına delalettir.

Rüyada uzun bir koridorda yürümek üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada hastane koridoru görmek takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, toplumda suçlu, allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine tabir olunur.

Rüyada ev koridoru görmek mutlu günler yaşanacağına, aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada koridordan geçmek maddi anlamda zarar edeceğine, üzüldüğü konularda büyük bir ferahlama ve rahatlama yaşayacağına işarettir.

Rüyada uzun bir koridor görmek uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada uzun koridor görmek kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments