Rüyada deprem sarsıntısı yaşamak

Rüyada deprem sarsıntısı yaşamak evinden neşenin ve eğlencenin eksik olmayacağına, özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine, yaşanan ayrılıkların biteceğine, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına, hataların telafi edileceğine ve yakın bir akrabaya iş konusunda destek olunacağına, düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına delalet eder.

Rüyada deprem sarsıntısı yaşamak gördüyseniz:

  • İlişkileriniz canlanıyor.

Rüyada deprem sarsıntısı yaşamak üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada deprem sarsıntısı hissetmek kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine işarettir.

Rüyada deprem sarsıntısı görmek kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına ve rüya sahibine dua edeceğine, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada deprem sarsıntısı olduğunu görmek hileye ve fesada başvurmayacağına, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına alamet eder.

Rüyada deprem sarsıntı görmek hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine tabir olunur.

Rüyada deprem sarsıntısını görmek endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada evde sarsıntı görmek kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, eğitim hayatında başarıların artacağına delalet etmektedir.

Rüyada sarsıntısı görmek kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments