Rüyada devlet hastanesi görmek

Rüyada devlet hastanesi görmek saydığı ve tanıdığı biri olacağına, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına tabir olunur.

Rüyada devlet hastanesi gördüyseniz:

  • Ses tonunuzu ayarlamanızda fayda var.

Rüyada devlet hastanesi görmek yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada devlet adamının cenazesini görmek fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, hem mesleğindeki hem de aile içindeki saadeti arttıracağına delalet etmektedir.

Rüyada bir devlet büyüğünü görmek maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada devlet başkanı olmak iş hayatı içinde yeni bir sayfa açacağına, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada devletin başbakanını görmek deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine delalet etmektedir.

Rüyada amerika devlet başkanı görmek sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada devlet başkanının eşini görmek mutsuz, üzgün ve hasta olacağına, küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına alamet eder.

Rüyada devlet adamının elini sıkmak işlerinin açılacağına, inancından sapacağına alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments