Rüyada devlet memuru görmek

Rüyada devlet memuru görmek dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına, buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine, rüyayı gören kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, problemleri teker teker çözeceğine, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına yorulur.

Rüyada devlet memuru gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya sağlığınızı ilgilendiren konulara hassas yaklaşmalısınız.

Rüyada devlet memuru görmek sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, huzur içinde yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada devlet memuru olmak rüyayı gören kişinin bu kişiler ile yaptığı işlerde birçok sıkıntının ve sorunun ortaya çıkacağına, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine alamet eder.

Rüyada devlet memur olmak maddi ve manevi durumlarının günden güne daha kötü bir hal alacağına, birçok insanın takip ettiği ve çok sevdiği bir kişi olunacağına işaret eder.

Rüyada devlet memuru olduğunu görmek herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine rivayet eder.

Rüyada haciz memuru görmek kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, hayatının afiyet içinde geçeceğine rivayet eder.

Rüyada memur olarak atandığını görmek büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, başına gelen üzücü bir olaydan etkilenip etrafındaki insanlara çok kırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada nikah memuru olduğunu görmek bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada memur olarak atanmak aile içinde barışın, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, sırtının yere gelmeyeceğine, engel tanımayan biri olacağına yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments