Rüyada dudağa silikon yaptırmak

Rüyada dudağa silikon yaptırmak bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, önüne çok hayırlı kazanç ve gelir kapılarının açılacağına, rahatlığa ereceğine, sevgilinizle ilişkinizi bir basamak yükselteceğinize, bolluk ve bereket yakalayacağına, kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına, işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına işarettir.

Rüyada dudağa silikon yaptırmak gördüyseniz:

  • Arkadaş çevreniz vasıtasıyla tanışacağınız birisinden ani bir yaklaşım görebilir veya bir yere davet edilebilirsiniz.

Rüyada dudağa silikon yaptırmak her zaman el üstünde tutulacağına, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına yorulmaktadır.

Rüyada silikon taktırdığını görmek aile hayatında sevinileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada silikon görmek bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, aç kalacağına inanılır.

Rüyada silikon yaptırmak maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, iş hayatınızda kayıplar yaşayacağınıza ve evinizdeki rızkın azalacağına işarettir.

Rüyada kadını dudağından öpmek moral bulacağına, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dudak şişmesi görmek ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına işaret eder.

Rüyada kızı dudaktan öpmek kötü günler geçireceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına, ihanet göreceğine inanılır.

Rüyada sevgilisiyle dudaktan öpüşmek kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments