Rüyada dürbün görmek

Rüyada dürbün görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, yardıma muhtaç insanlar için kullanacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bu kazanılanların rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını karşılamayacağına, rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine alamet eder.

Rüyada dürbün gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işlerinizi, aşk hayatınızı veya sevgi temalı ilişkilerinizi ilgilendiren konularda macera sizi çağırıyor olabilir.

Rüyada dürbünle izlemek bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına delalettir.

Rüyada kapı dürbününden bakmak alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada dürbün almak iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına delalettir.

Rüyada kapı dürbünü görmek hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına ve huzurunun da yerine geleceğine, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine işarettir.

Rüyada dürbünlü silah görmek rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına işaret eder.

Rüyada dürbünlü tüfekle ateş etmek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, üçüncü gözünün açılacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dürbünden bakmak güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine delalettir.

Rüyada dürbün görmek kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments