Rüyada dürbünlü tüfekle ateş etmek

Rüyada dürbünlü tüfekle ateş etmek prestij kazanacağına, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, adaletin geleceğine, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, yerine getirdiği bu dini kural sayesinde çok büyük sevaba kavuşacağına, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine ve daha çok kazanç sağlayacağına işarettir.

Rüyada dürbünlü tüfekle ateş etmek gördüyseniz:

  • Size baskı uygulayan kişiler sizi öfkelendirebilir.

Rüyada dürbünlü tüfekle ateş etmek kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına, çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada dürbün almak bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına rivayet eder.

Rüyada kapı dürbününden bakmak kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına ve hayır göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada dürbünle bakmak işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kapı dürbünü görmek sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine, tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine tabir olunur.

Rüyada dürbünlü silah görmek moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada dürbünden bakmak elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, eski işlerinden daha iyi ve hayırlı işlere kavuşacağına işarettir.

Rüyada dürbün görmek yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments