Rüyada ekmeğe basmak

Rüyada ekmeğe basmak çok büyük kazançlar ve faydalar sağlayacağına, sağlığının da bozulacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yaşadığı ve çektiği zahmetten ve çileden sıyrılmayı başaracağına, uğursuz kişiler ve olaylarla karşılaşacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ekmeğe basmak gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda aşırılığa kaçmamanız gerekiyor.

Rüyada ekmeğin üstüne basmak çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına tabir olunur.

Rüyada ekmeğe el basmak yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, taş kalpli kişilerle muhatap olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ekmek basmak haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine tabir olunur.

Rüyada ekmeğe basmak bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına yorulmaktadır.

Rüyada ekmeğin üzerine basmak haksızlıklara maruz kalınacağına, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına işarettir.

Rüyada büyük abdestine basmak rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, birçok doktorun kontrol etmesinden ve birçok tedavi uygulandıktan sonra iyileşecek olan rüya sahibinin artık sağlığına çok dikkat edeceğine rivayet eder.

Rüyada damga basmak muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil çimene basmak kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments