Rüyada el kestirmek

Rüyada el kestirmek çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, bilgi sahibi oldukça daha da alçakgönüllü biri haline geleceğine, arkasından iş yaparak onu zor duruma düşüreceğine, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, kendisine uğur, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, yeni iş teklifleri alacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada el kestirmek gördüyseniz:

  • Eski bir tanıdığınızla bir ilişkiye başlamanız sizi uzlaşmacı bir konuma taşıyabilir.

Rüyada ellerini kestiğini görmek hayırlı bir kısmet ile mutlu bir yuva kurulacağına, herşeyin iyi olması için mücadele edeceğine ve bu yolda bir an olsun yorulmayacağına delalet eder.

Rüyada el kestirmek yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine ve kısa bir süre içinde çok büyük bir mutluluk duyacağı ve büyük bir rahatlama yaşamasına yardım edecek bir tatile çıkacağına, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine rivayet eder.

Rüyada kendi elini kestiğini görmek ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına, kalkınacağına delalet eder.

Rüyada elini cam kestiğini görmek hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına işaret eder.

Rüyada elini kestiğini görmek geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına rivayet eder.

Rüyada elini kestirmek işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, endişelerin sona ereceğine inanılır.

Rüyada birinin elini kestiğini görmek ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada ciğer kestiğini görmek yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına, belalara denk gelmeyeceğine işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments