Rüyada ellerini kestiğini görmek

Rüyada ellerini kestiğini görmek bir sebeple çok zor günler geçireceğine, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına, sevilen kişilerin dara girmiş olan işlerine yardım edileceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına delalet etmektedir.

Rüyada ellerini kestiğini gördüyseniz:

  • Rahatça düşünüp, planlar yapabilir, işlerinizi sıraya koyabilirsiniz.

Rüyada kendi elini kestiğini görmek kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına ve çok mutlu olup kendisine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada elini kestiğini görmek uzun zamandan beri hayal ettiği bir şeye kavuşacağına, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına delalet eder.

Rüyada elini kestirmek gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına, yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada ellerini kestiğini görmek tüm gözleri üzerinde toplayacağına, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine alamet eder.

Rüyada birinin elini kestiğini görmek iş konusunda sürekli yardım edeceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada el kestirmek büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, ayrılıklar olmadan uyum içinde yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada elini cam kestiğini görmek hiçbir sıkıntısının uzun sürmeyeceğine, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına delalettir.

Rüyada birinin saçının kestiğini görmek hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments