Rüyada el parmağı görmek

Rüyada el parmağı görmek yaşanan kırgınlıkların sona ereceğine, maddi ve manevi olarak büyük zarara uğrayacağına, hayırlı işlerde bulunup sevap işleneceğine, yaşadığı zorlukların biteceğine, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına yorulur.

Rüyada el parmağı gördüyseniz:

  • Sadece sizin için önemli konulara odaklanmalısınız.

Rüyada el parmaklarının kırıldığını görmek belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada el ve parmak geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine delalettir.

Rüyada elinde parmak çıktığını görmek uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine delalettir.

Rüyada el ve parmak görmek eşe dosta yardım edileceğine, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada fazla el parmağı görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, arabalara ve topraklara sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada el baş parmağının tırnağını kesmek çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, uzun süre cesaretini toplayamayacağına alamet eder.

Rüyada el parmaklarını görmek gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada el parmaklarının çoğaldığını görmek hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, zorluklarının kalmayacağına alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments