Rüyada el sallamak

Rüyada el sallamak allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine ve bu sayede torunlarını görme şansına da nail olacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, işlerinin gelişme göstereceğine, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine ve sorunların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşturulacağına, maddi konuların ferahlığa çıkacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına, rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine rivayet eder.

Rüyada el sallamak gördüyseniz:

  • Özel bilgileri paylaşmamanızda fayda var.

Rüyada gemiden el sallamak kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına, işlerinin rast gideceğine delalettir.

Rüyada birilerine el sallamak deşarj olacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına yorulur.

Rüyada ölüye el sallamak başarıya giden yolların açık olacağına bu sayede rüya sahibinin ticaretinde çok ilerleyeceğine, aile içinde husumet gelişeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğine el sallamak işlerdeki karın artacağına, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada otobüse el sallamak kudretinin ve inancının da hiç azalmayacağına, güveninin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada el sallamak işlerinin açılacağına ve yüzünün de güleceğine, huzur ve kazanç getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliye el sallamak kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına alamet eder.

Rüyada birine el salladığını görmek eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, işinde de istediği başarıyı yakalayacağına işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments