Rüyada sigarayı elinde görmek

Rüyada sigarayı elinde görmek dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, maddi açıdan zarar getirecek bir işten uzaklaşılacağına, kuş gibi hafifleyeceğine, onlardan medet umacağına, daha zengin ve refah bir hayat süreceğine, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, zor günlerin geçip, neşeli zamanların yaşanacağına, ele geçen parada artış olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sigarayı elinde gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızı, akrabalarınızı veya önemsediğiniz diğer kişileri memnun edecek planlar yapabilirsiniz.

Rüyada elinde sigara tutmak çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, herkesin gönlünü kazanacak hayırlı bir iş yapacağına işarettir.

Rüyada sigarayı elinde görmek ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına işarettir.

Rüyada başkasının elinde sigara görmek kendisini üzen insanları hayatından çıkartacağına ve yaşanan üzücü olaylardan ötürü ortaya çıkan endişenin sona ereceğine, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine delalettir.

Rüyada sigara eline almak ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına alamet eder.

Rüyada elinde sigara görmek merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, işlerinin yoluna gireceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına işarettir.

Rüyada sigarayı eline almak rüya sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, güzel ve mutlu günler görüleceğine işaret eder.

Rüyada birinin elinde sigara görmek umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, bir sebeple maddi sıkıntıya düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada elinde sigara söndürmek çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments