Rüyada elma saklamak

Rüyada elma saklamak işlerin yoluna gireceğine ve tatsızlıkların tecrübe sahibi kişiler sayesinde ortadan kalkacağına, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, ele geçen kazancın azalacağına, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına ve tekrar eski lüks hayatına döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elma saklamak gördüyseniz:

  • Sosyal yaşamınızı veya kariyerinizi ilgilendiren bazı olanaklar veya planlar gerçekten süper bir fırsat anlamına geliyor olabilir.

Rüyada elma saklamak bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine işaret eder.

Rüyada kalem saklamak daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, kazancı arttıracağına yorulur.

Rüyada telefon saklamak maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere yakın bir zamanda kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayakkabılarını saklamak allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine bu sayede rahat nefes alacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine yorulmaktadır.

Rüyada altınları saklamak toparlanacağına, kendine geleceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine delalet eder.

Rüyada bir şeyi sakladığını görmek sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına yorulur.

Rüyada inci saklamak iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, hayatının en güzel günlerini geçireceğine yorulur.

Rüyada çikolata saklamak kazançlı bir ortaklığa adım atılacağına, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments