Rüyada erkek organı öpmek

Rüyada erkek organı öpmek kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, birçok dertle muhatap olacağına, yaptığı bir çalışma sonucunda işlerinin düzeleceğine, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, başarıyla geleceğine, sıkıntılarından kurtulmasına yardım edeceğine, hanesinde iyi geçimin hüküm süreceğine yorulur.

Rüyada erkek organı öpmek gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz karşı cins ilişkilerinizi ihmal etme meylinde olabilirsiniz ki, bunun sonucunda ortaya çıkabilecek soğukluk sizi çok fazla üzebilir.

Rüyada erkek organı öpmek uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına yorulur.

Rüyada erkek organını öpmek meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, problemlerini çözeceğine ve kendisine dert olan şeylerden kurtulup, huzur bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkeğin organını öpmek maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, sürpriz bir şekilde gelen yardım sonucu borçlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkeklik organı öpmek kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada kadında erkek organ görmek hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, alacaklarını tahsil edeceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına işaret eder.

Rüyada eşinin erkek organını görmek hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına alamet eder.

Rüyada erkek organını ellemek güzel ve rahat bir yaşamı olacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkek organını büyük görmek ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, uzun zamandan beri kötü gibi duran sağlık durumunun aksine çok güçlü olduğuna, rüya sahibinin, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments