Rüyada erkek organını büyük görmek

Rüyada erkek organını büyük görmek ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, tertemiz ve yepyeni bir sayfa açılacağına, hayatının da zorlaşacağına, de amaçlarına ulaşma mutluluğuna nail olacağına, kazancının çoğalacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sıkıntıların, dertlerin, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, işlerinin bozulacağına inanılır.

Rüyada erkek organını büyük gördüyseniz:

  • Başarılı olmak istiyorsanız pratik olmalısınız.

Rüyada büyük erkek organı görmek hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına işarettir.

Rüyada erkek organını büyük görmek kavgaların biteceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, ancak en kısa zamanda bu sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulup iş hayatına ve aile hayatına geri döneceğine alamet eder.

Rüyada kıllı erkek organı görmek yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine delalet eder.

Rüyada sünnetsiz erkek organı görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölü erkek organı görmek artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine delalet eder.

Rüyada erkeklik organının uzadığını görmek geleceği için atacağı yeni ve hayırlı adımlara, hayal ettiğinden de çok malı ve parası olacağına işarettir.

Rüyada kızın erkek organı görmek yeni bir eve taşınılacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine delalettir.

Rüyada bir kızda erkek organı görmek yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments