Rüyada kızın erkek organı görmek

Rüyada kızın erkek organı görmek herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına, önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın allah yolunda harcanacağına, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine ve insanlardan uzak bir yaşam sürmeye başlayacağına, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına işarettir.

Rüyada kızın erkek organı gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi sunma biçiminiz karşılaşacağınız kişiler üzerinde olumlu etki yaratmanıza yardım edebilir.

Rüyada kızın erkek organı görmek onların sorunlarını çözmek için elinden gelen herşeyi yapacağına, elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına işaret eder.

Rüyada bir kızı erkek organıyla görmek işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına rivayet eder.

Rüyada kızlık organı görmek zararlı kişilerden uzak durulacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde ederek işlerini daha büyüteceğine inanılır.

Rüyada erkek üreme organı görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgilinin erkeklik organını görmek de amaçlarına ulaşma mutluluğuna nail olacağına, hatalı davranışları yüzünden ikaz edileceğine yorulur.

Rüyada erkeklik organını kesmek sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına inanılır.

Rüyada kendini erkek organıyla görmek adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkeğin cinsiyet organını görmek iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, malını ve canını emniyete alacağına inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments