Rüyada erkek uzvu görmek

Rüyada erkek uzvu görmek yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine, başarılı bir kariyere sahip olacağına, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, bu işten beklentisinin çok üstünde kazanç elde edeceğine, verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına, kendisine ulaşmak, yardımcı olmak isteyen yakınları ile iletişim kurmak yerine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine delalettir.

Rüyada erkek uzvu gördüyseniz:

  • Aşırı canlılığınız yüzünden yerinde duramaz yapıda olmanız olasıdır.

Rüyada erkek uzvu yemek kendisini mutsuz edeceğine, isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada erkek uzvu yalamak sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine ve mal sahibi olacağına, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, rahat bir döneme girileceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına alamet eder.

Rüyada kadında erkek uzvu görmek yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan rüya, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri rüya sahibini arkadan vurmak için kullanacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkek nasil uzvu görmek sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine delalettir.

Rüyada erkek tenasül uzvu görmek uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine delalettir.

Rüyada erkeklik uzvu görmek sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına işarettir.

Rüyada erkek uzvu görmek ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına delalet eder.

Rüyada bir erkeğin uzvunu görmek yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, çeşitleneceğine, gelirinin çoğalacağına işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments