Rüyada bir kızı erkek organıyla görmek

Rüyada bir kızı erkek organıyla görmek elinin darlık içinde kalacağına, bazı kayıplar olabileceğine, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, itibar kazanacağına ve insanlara yol göstereceğine, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına yorulur.

Rüyada bir kızı erkek organıyla gördüyseniz:

  • Şaka derken başınıza iş açacaksınız.

Rüyada bir kızı erkek organıyla görmek elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine tabir olunur.

Rüyada kızın erkek organı görmek ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, çok büyük işlere adın yazdıracağına delalettir.

Rüyada kızlık organı görmek ettiği bütün duaların kabul olacağına, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına yorulur.

Rüyada erkek organı ellemek rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine işaret eder.

Rüyada erkek organını görmek helal rızka sahip olunacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, daha sonra karşısına çıkabilecek bir olay için çeşitli önlemler alacağına delalettir.

Rüyada erkek organı öpmek sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine yorulur.

Rüyada erkek kadın organı görmek ticarete adım atacağına, imrenilecek bir ev yaşantısının olacağına işarettir.

Rüyada erkek organı görmek bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments