Rüyada esrar görmek

Rüyada esrar görmek dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına, rahat erileceğine, büyük paralar kazanacağına, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, yüzünün güleceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına delalettir.

Rüyada esrar gördüyseniz:

  • Aşırı tepkiler sizi zor durumda bırakabilir.

Rüyada esrar bulmak uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, en yüksek makamlara oturacağına delalet etmektedir.

Rüyada ot esrar görmek sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, kafasının karışacağına delalet etmektedir.

Rüyada esrar yetiştirmek yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına, hayatın güzelliklerinin farkına vararak yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada toz esrar görmek epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, fedakârlıklar yapacağına delalet eder.

Rüyada birinin esrar içtiğini görmek neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, manevi anlamda da istediği huzuru yakalayacağına alamet eder.

Rüyada esrar satmak bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına, hoş bir sürprizle karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada esrar tohumu görmek sorunlarını sevdiği kişilerden alacağı destek ile kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada esrar çalmak üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, imkanlarının genişleyeceğine alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments