Rüyada esrar tohumu görmek

Rüyada esrar tohumu görmek belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, mal kayıpları da yaşayacağına, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine ve bir eve taşınacağına, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine alamet eder.

Rüyada esrar tohumu gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki arkadaşlarınızdan biraz uzaklaşarak kafanızı dinlemeyi tercih edebilirsiniz.

Rüyada esrar tohumu görmek kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine tabir olunur.

Rüyada esrar ekmek hastalıkların haneden uzak olacağına, ömrünün sonuna kadar tek bir iş yapacağına inanılır.

Rüyada esrar kullanmak ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine rivayet eder.

Rüyada esrar saklamak yapılan çalışmalar ve ortaya konulacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, bununla birlikte işlerin boş verileceğine delalet eder.

Rüyada esrar tarlası görmek elde edeceği zaferler ve üstün başarılarla adından söz ettirmeyi ve şöhreti yakalamayı başaracağına, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine ve daha sonra yaşanan bir olayın ardından aradaki sorunların kendiliğinden çözüme kavuşacağına yorulur.

Rüyada esrar satın almak fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine, yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada esrar içen görmek işveren pozisyonuna geleceğine, kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada esrar içeni görmek yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine ve aile bireyleri ile birlik beraberlik ve mutluluk içinde yaşanacağına, rahat edeceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments