Rüyada esrar saklamak

Rüyada esrar saklamak sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, borçlarını rahatlıkla ödemeyi başaracağına, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, ruhen ve dini açıdan çok zengin bir iman gücüne sahip olunacağına, kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına işaret eder.

Rüyada esrar saklamak gördüyseniz:

  • Meslektaşlarınızla veya yaşça sizden büyük kişilerle ilişkilerinizi geliştirmelisiniz.

Rüyada esrar saklamak ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, sevinçli ve güzel günler göreceğine alamet eder.

Rüyada esrar çekmek yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına delalettir.

Rüyada esrar içmek kişinin her zaman sosyal biri olacağına, sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada esrar ekmek variyetinin her geçen gün artacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada esrar yetiştirmek işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada esrar sarmak yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşacağına delalet eder.

Rüyada toz esrar görmek çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, sayılacağına delalet etmektedir.

Rüyada esrar görmek dünya malı edinerek rahata kavuşacağına, içinde bulunduğu kötü durumu sona erdirecek bilgilere ya da direkt olarak çözüme ulaşabileceğine delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments