Rüyada esrar satın almak

Rüyada esrar satın almak içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, çok rahat edilecek bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, yakın bir zaman içinde yaptığı bu şeyden pişman olup etrafındaki insanları bu konuda çok uyaracağına, kariyer planı konusunda çok olumlu adımlar atılacağına, kırgınlık yaşanacağına, ilk zamanlarda parasal sıkıntılar yaşanacağına, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada esrar satın almak gördüyseniz:

  • Sonra bazı durumlarda aşırı karamsar bir ruh haline bürünebilirsiniz.

Rüyada esrar satın almak sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada esrar içmek lüks, konfor içinde olacağına, uykusuz geceler yaşanacağına yorulur.

Rüyada esrar tarlası görmek problemlerinin biteceğine, kendisini üzmeye ve zarara uğratmaya çalışan bazı insanlara rağmen işlerini çok iyi bir şekilde ilerleteceğine rivayet eder.

Rüyada esrar sarmak mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, rüya sahibinin bu şansını iyi ve akıllıca değerlendireceğine bu sayede geçim derdinden kurtulacağına delalet eder.

Rüyada toz esrar görmek atılan adımların boşa çıkacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, maddi sorunlar olmadan, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına işarettir.

Rüyada esrar çalmak kişinin eski aşkına geri döneceğine, yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada esrar içen görmek başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada esrar saklamak iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına, aralarında istenmeyen olayların başgöstereceğine yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments