Rüyada eteğini yıkamak

Rüyada eteğini yıkamak çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine, görgülü ve kültürlü olacağına, maddi ve manevi olarak yıkılacağına, mevki kazanacağına, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine, kötü ve art niyetli biri ile ortaklık etmek, ailesindeki huzurun bozulacağına alamet eder.

Rüyada eteğini yıkamak gördüyseniz:

  • Hata yapma eğilimde olacağınız için herşeye rağmen üzerinde çalıştığınız konuya dikkatinizi toplayın.

Rüyada eteğini yıkamak yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, sağlıklı ve zinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada etek yıkamak aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, tartışmaların sona ereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına rivayet eder.

Rüyada kocasının etek giydiğini görmek hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine işarettir.

Rüyada tül etek giymek sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, bu hayata uyum sağlandıktan sonra her konuda çok iyi noktalara gelineceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına yorulur.

Rüyada kısa etek görmek etrafınızdan bir kişiye fazlasıyla değer vermeye başladığınıza, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına tabir olunur.

Rüyada yeşil etek giydiğini görmek zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, rüyayı gören kişinin suskunlaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada sökük etek giymek eğer rüya sahibi kendisini ve işini bir an önce toparlamazsa kısa zaman içinde iflas edeceğine, arif kimselerden sayılacağına işaret eder.

Rüyada başkasının mini etek giydiğini görmek çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments