Rüyada etek yıkamak

Rüyada etek yıkamak rüyayı gören kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, allah’ın inayetini kazanacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, yeni insanlarla tanışacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, kendi işini kurmak için adım atacağına ve azmi ve gayreti ile etrafındaki insanlar tarafından başka kişiler için örnek gösterileceğine, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine inanılır.

Rüyada etek yıkamak gördüyseniz:

  • Jest için yapılan anlaşmalar v.b şeyler gereken çerçevenin dışına çıkabilir, özür dilemek yerine gülüp geçmekte fayda var.

Rüyada etek yıkamak parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına inanılır.

Rüyada eteğini yıkamak insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine delalet eder.

Rüyada mini etekle namaz kılmak rüyayı gören kişinin keyfinin kaçacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına tabir olunur.

Rüyada dantel etek görmek güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına ve problemsiz geçim süreceğine, başarılı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz etek görmek sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına delalettir.

Rüyada pazen etek giymek gözyaşına boğulacağına, sıkıntısını ve sorununu bölüşeceğine tabir olunur.

Rüyada minik etek giymek işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, içinde barındırdığı bütün sıkıntılarının sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ıslak etek görmek sorunların çözüme kavuşturulacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments