Rüyada etek gymek

Rüyada etek gymek yorucu geçen bir döneme girileceğine, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin bollaşacağına, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına ve bir gün gurbete gitmesi gerekirse bunu kabul etmeyeceğine, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, zenginlik sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada etek gymek gördüyseniz:

  • Çok yakın zamanda istekleriniz gerçek olabilir.

Rüyada kırmızı kısa etek görmek çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına inanılır.

Rüyada etek altı traşı olmak tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, birçok işin birlikte yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah beyaz etek görmek kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına delalet etmektedir.

Rüyada etek altı traş olmak büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, darlık ve yokluk çekmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eteğe basmak işinin gücünün rast gideceğine, can derdine düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada etek aldığını görmek şifa edineceğine, para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının etek giydiğini görmek herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, evinde bereketin eksik olmayacağına ve evlatlarından hürmet göreceğine alamet eder.

Rüyada mine etek giymek tartışmalı durumların sona ereceğine, hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments